ACTIVITAT FETA EL DIA 25 DE JUNY

PR-C 46, STA.CECÍLIA DE VOLTREGÀ-SANTUARI DELS MUNTS (100 CIMS)
Pujada a Els Munts (100 Cims FEEC) seguint el PR-C 46
  







Itinerari “lineal" d’aproximadament 21 km, amb un desnivell positiu de 630 metres, que hem fet en quasi cinc hores i mitja de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió a Santa Cecília de Voltregà, just davant de l’església, anant a buscar on la carretera BV-4602 travessa la Riera de Sorreigs, de fet el PR-C que seguirem fins al final de la ruta rep el mon de Ruta dels Sorreigs.
Aquest es un “PR” que passa per espais preciosos, però que actualment (Juny 2019) està en un estat de “manteniment” una mica pitjor que malament. El marcatge es correcte en alguns tram, però en molts es totalment inexistent, també hi ha trams on el teòric camí va totalment emboscat i ple de matolls i males herbes, com els sempre molestos esbarzers i ortigues, i en altres punts els camps de conreu han esborrat totalment el sender. 
Tot i això hem pogut fer l’ascensió a Els Munts (1059 m), 100 Cims inclòs en el repte de la FEEC, seguint més o menys les indicacions del GPS, en alguns moments amb el track de la FEEC i en altres seguint el track de “Grup Defensa del Ter” (ID de Wikiloc 6120750).
Finalment, després de travessar i tornar a travessar la Riera de Sorreigs diverses vagades (ja s’ha comentat que el PR-C la segueix tota l’estona), alguns cops fàcilment, ja que hi ha algun tipus de passera, i en altres punts amb una mica més de dificultat, el sender creua la carretera BV-4608 i agafa una pista força ampla per la que es fa l’última pujada fins assolir el Cim, abans el traçat del PR-C es roba per la dreta amb el del GR 3 i ja pugen junts fins el Santuari de la Mare de Deu dels Munts i tot seguit fins el Cim de Els Munts, punt final de la jornada.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada