ACTIVITAT FETA EL DIA 30 D'ABRIL

PUJADA AL PUIG CASTELLAR (SERRA D'ANCOSA) - 100 CIMS
Ruta curta








Itinerari “d’anada i tornada" d’aproximadament 3,5 km, que hem fet en una mica menys d’una hora de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió al Collet de la Serra, Kilòmetre 25 de la carretera C-432, entre la Llacuna i Sant Martí Sarroca. En aquest punt, on podem aparcar sense problemes, comença la carretera secundaria, no gaire més que una pista asfaltada, a Pontons, que coincideix amb el traçat del GR 172 (De Reus a la Pobla de Claramunt passant per Montserrat), i que seguim durant 1 km aproximadament.
Deixem l’asfalt cap a la dreta, seguint encara el GR, però de seguida girem de nou a la dreta deixant el Sender per seguir en forta pujada direcció Nord. Al poc s’arriba a una cruïlla, que de baixada seguirem a la dreta, però inicialment continuem pujant cap a l’esquerra. 
Uns centenars de metres més endavant, trobem les indicacions del Poblat Ibèric de Castellar, que queda a tocar del camí. Passat el Poblat, seguim uns pocs metres per la pista i ràpidament trenquem a l’esquerra per seguir un corriol costerut que ens porta directament al Puig Castellar (943 m), 100 cims objectiu de la caminada.
Un cop assolit el Cim desfem el camí fins arribar a l’esmentada cruïlla que ara seguirem recta per tornar a la carretera secundaria, ja molt a prop del punt d’inici/final de l’excursió, on havíem deixat el cotxe.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada