ACTIVITAT FETA EL DIA 26 DE MAIG

PUJADA A LA COMANEGRA I PUIG DE LES BRUIXES
Dos 100 Cims a prop de Beget
Itinerari “circular" d’aproximadament 9,5 km, que hem fet en una mica més de dues hores i mitja de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió passat el Pla de Falgueres, per sobre de Beget, on hem arribat amb cotxe per la pista coneguda com Camí de Monars a Can Franca, que hem agafat des de la carretera de Camprodon a Beget (GIV-5223), aproximadament passat el kilòmetre 8’5. 
Comencem la caminada pujat direcció Nord-oest, seguin un camí no gaire fresat que ens porta, pràcticament planejant després un petit tram de pujada, a la Collada Fonda.
Un cop a la Collada canviem de direcció, començant a pujar de forma mantinguda cap a l’Est, seguint la carena, i arribant directes al primer 100 Cims del dia, la Comanegra (1557 m). 
La baixada del Cim la fem continuant direcció Est per la carena, fins arribar primer al Pla de la Serra i més en davant al Portell de Donantic, des d’on iniciem la curta pujada al Puig de les Bruixes (1390 m), segon 100 Cims de la jornada.
Iniciem la tornada desfent el camí fins al Pla de la Serra, on ens desviem a l'esquerra seguint un corriol, no gaire marcat, que ens porta al final de la pista que hem seguit per pujar amb el cotxe. Ara, per acabar, tan sols ens queda seguir la pista, que en menys de dos kilòmetres ens porta al punt on hem aparcat el cotxe.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada