ACTIVITAT FETA EL DIA 24 D'ABRIL

DE VILADECAVALLS A VACARISSES
Pujant al Turó del Ros (100 Cims del llistat de la FEEC)








Itinerari “lineal" d’aproximadament 13,5 km, que hem fet amb una mica menys de tres hores i mitja de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió a l’estació de tren de Viladecavalls, línia R4 de Rodalies, i acabarem a la de Vacarisses de la mateixa línia de Rodalies. Per fer aquesta travessa no seguim cap sender homologat, fins que, quasi arribant a l’estació de Vacarisses-Torreblanca, trobem el traçat del GR 96 (Vallvidrera-Montserrat), que seguirem, en l’última part de la jornada, ja fins a destí.
Comencem a caminar direcció Nord, pujant fins el Turó de Barromina (458 m), des d’on el camí comença a agafar una clara direcció Oest, pujant al Turó de Guixeres i baixant lleugerament fins el Coll de Can Margarit (527 m).
Des del Coll comencen una pujada, relativament exigent, seguint la Serra de Collcardús, fins assolir el 100 Cims de la jornada, el Turó del Ros (640 m). Un cop al cim, baixem per una còmoda pista fins a trobar-nos amb el traçat de l’esmentat GR 96, una mica abans d’arribar a l’estació de Vacarisses-Torreblanca.
Creuem les vies del tren a la mateixa estació i, amb suau tendència de pujada, travessem el Polígon Industrial de Can Torrella i l’urbanització La Coma, per començar, seguidament, a davallar còmodament fins a destí, l’estació de Vacarisses, on podem agafar tren de tornada, en el nostre cas, cap a Barcelona.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada