ACTIVITAT FETA EL DIA 13 DE NOVEMBRE

SENDER DE PALAMÓS (PR-C 105) 
Una volta per les Gavarres








Itinerari “lineal", tot i que quasi “circular” (el final està a uns 3 km del punt d’inici), d’aproximadament 21,5 km, amb un desnivell positiu d’uns 417 metres, que hem fet en unes cinc  hores de marxa efectiva. Excursió feta el dia 13/11/2019.
Aquesta caminada segueix el PR-C 105, que comença a tocar de la Platja Castell i acaba a prop del Pi d’en Xana, en concret al pont sobre la Riera de Bell-lloc davant de la Plaça de Vila-romà a Palamós. 
Inicialment el traçat del PR, força ben senyalitzat en tot el recorregut, travessa la plana d’Aubi arribant a la població de Mont-ras, on canvia de direcció, ara cap a l’Oest i comença a pujar de forma ostensible, fins el poble hem anat pràcticament planejant.
La pujada, per còmodes pistes i amb algun petit descans en forma de suau baixada, ens porta a l’ermita de Santa Coloma de Fitor, on tornem a canviar de direcció, anant ara cap al Sud, tot i que mantenint la pujada fins arribar a tocar del Puig d’en Ribot.
De seguida agafem una clara direcció Sud-est seguint la Riera de Bell-lloc fins el punt de finalització del PR a Palamós, abans hem passat, deixant momentàniament el Sender, per les ruïnes del Castell de Vila-romà, just per sobre de Santa Maria de Bell-lloc, adossada a la impressionant masia del mateix nom.
   
Per més informació, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada