ACTIVITAT FETA EL DIA 05 DE NOVEMBRE

PUJADA A LA TORRETA DEL MONTSIÀ (100 CIMS) 
Des del Mas Comú, al traçat de la darrera etapa del GR 92
   







Itinerari “d’anada i tronada" d’aproximadament 2,5 km, amb un desnivell positiu d’uns 223 metres, que hem fet en una mica més d’una hora de marxa efectiva. Excursió feta el dia 5/11/2019.
Iniciem l’ascensió al desvio senyalitzat que trobem a l’alçada del Mas del Comú (ruïnes), mentre fèiem la darrera etapa del GR 92.
La pujada es curta però exigent, amb alguns petits trams on per pujar cal ajudar-se de les mans i, evidentment, compliquen força la baixada. 
Un cop superat el Coll de la Font del Teix la pujada es més còmoda, tot i que una mica abans cal extremar la precaució ja que el camí passa a tocar de caigudes força verticals.
Finalment arribem a la Torreta del Montsià (763 m), 100 Cims “essencial” del llistat de la FEEC, des del que podem gaudir d’espectaculars vistes.
La baixada la fem, extremant la precaució, pel mateix camí que hem seguit per pujar, arribant a la cruïlla amb el traçat del GR 92 sense cap problema, a banda dels esmentats trams de grimpada que hem superat amb molta cura.

Per més informació, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada