ACTIVITAT FETA EL DIA 15 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 7 – TORROELLA DE MONTGRÍ-BEGUR









La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
La setena etapa comença al Hotel GR 92 de Torroella de Montgrí, a tocar de la Plaça del Lledoner, i acaba a la parada d’autobusos de Begur, a la Plaça de Forgas.
Aquesta etapa segueix en tot moment el traçat del GR 92, i ens porta, allunyats de la primera línia de mar, a creuar la plana coneguda com “Empordanet”, des del Massís del Montgrí fins les Muntanyes de Begur, passant per diversos nuclis de població on les construccions medievals encara son molt visibles, com Gualta, Fontanilles, Palau-sator o Pals.
Des d’aquest últim poble, el camí comença la pujada fins a Begur, pujada no gaire forta, però si constant i mantinguda, amb un últim tram, aproximadament 500 metres ja dintre de la població (Passeig de sa Miranda), força costerut, que ens porta directament al punt on es troba la parada d’autobusos de Begur, unt final de la setena etapa de la Travessa.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada