ACTIVITAT FETA EL DIA 07 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 4 – ROSES-SANT PERE PESCADOR









La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
La quarta etapa comença a l’estació d’autobusos de Roses i ens portarà fins el poble de Sant Pere Pescador, on, per logística de connexions amb Barcelona, farem nit.
Iniciem la ruta anant a buscar la primera línia de mar, seguint per l’Avinguda de Rhode, passeig paral·lel a la Platja Nova, ja aquest tram coincideix amb el traçat del GR 92, que en aquesta etapa seguirem al 100%. 
Una mica més endavant deixem la costa per endinsar-nos una mica cap l’interior, voltant pels límits dels Aiguamolls de l’Empordà, fins arribar al Cortalet, entrada a la zona visitable del Parc Natural, Parc que travessem fins arribar a la Platja de Can Comes i seguidament arribem a la Gola del Fluvià, riu que seguim uns pocs kilòmetres aigües a munt fins arribar a Sant Pere Pescador, on, arribant a l’Hotel El Pescador, donem per acabada aquesta quarta etapa.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada