ACTIVITAT FETA EL DIA 08 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 5 –SANT PERE PESCADOR-L’ESCALA

  







La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
Iniciem aquesta etapa a l’Hotel El Pescador de Sant Pere Pescador, on hem dormit, i arribarem, seguint el tot moment el traçat del GR 92, fins la parada d’autobusos de l’Escala.
Deixem la població pel pont que creua el Riu Fluvià, riu que pel marge dret seguirem amunt un petit tram, per arribar, un cop deixem el curs del riu, al poble de l’Armentera i continuar, voltats de camps de conreu, fins el petit nucli de població de Cinc Claus, on el camí comença a girar a l’Est per anar a buscar la costa a Sant Martí d’Empúries.
Un cop a ran de mar, la ruta segueix, direcció Sud, pel camí de vianants que, resseguint les diferent platges d’aquesta part de la costa, es dirigeix cap a l’Escala, passant també a tocar del Conjunt Arqueològic d’Empúries, amb les millors restes greco-romanes del nostre país. 
Seguint el traçat del GR 92 arribem al poble per la costa de la Font i continuem a primera línia de mar fins arribar a la Platja de L’escala, on girem direcció sud per anar a buscar, a la Plaça de les Escoles, la parada de l’autobús que ens portarà fins Barcelona.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada