ACTIVITAT FETA EL DIA 11 DE SETEMBRE

PUJADA A SANT SADURNÍ DE GALLIFA (100 CIMS) 
Pujada per camí fàcil, apte per a tota la família  









Itinerari “d’anada i tornada" d’aproximadament 11 km, amb un desnivell positiu de més de 500 metres, que hem fet en una mica més de dues hores de marxa efectiva. Excursió feta el dia 11/09/2019.
Excursió matinal que hem decidit fer per assolir un “100 Cims Essencial”, segons el llistat de la FEEC, amb un bon grup “familiar”, on trobem senderistes des dels 7 anys fins el 72.
Deixem els cotxes a un petit pla que hi ha al voltant del kilòmetre 7 de la carretera BP-1241 (Sant Feliu de Codines-Sant Llorenç Savall), a tocar del Torrent de les Maioles i a prop de Gallifa. 
Comencem a caminar per una pista forestal que es troba just davant del lloc d’aparcament, que segueix, a certa altura, el citat Torrent de les Maioles. El camí comença a pujar des del primer metre i segueix en constant pujada fins assolir el Cim. Tot i que pujarem uns 380 metres en uns 5,5 km, la pujada es constant i força assumible, ja que tot el traçat, menys un petit tram al voltant del kilòmetre 1 de la caminada (veure WP) , es per amples i còmodes pistes forestals.
El camí seguit no té inicialment cap tipus de senyalització, encara que tampoc planteja gaires problemes d’orientació, i a més a més es pot pujar per les pistes que nosaltres hem seguit o buscar d’altres que també portarien al Cim.
Finalment trobem els primers pals indicadors a l’arribar al Collet de Sant Sadurní, que ens donaran l’opció de pujar al Cim per corriols o per pista forestal, nosaltres hem continuat per la pista i en deu minuts hem arribar al Cim de Sant Sadurní de Gallifa (942 m), cim “Essencial” dintre del llistat dels “100 Cims” de la FEEC.
Després de fer el Cim i veure, exteriorment ja que està tancada, l’ermita de Sant Sadurní, desfem el camí de pujada, per tornar al lloc d’aparcament on tenim els cotxes i on donem per acabada aquesta bonica excursió matinal.   

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada