ACTIVITAT FETA EL DIA 02 DE SETEMBRE

GR 92 - CATALUNYA - 27a ETAPA
De Cambrils a L’Hospitalet de l’Infant








Itinerari “lineal" d´aproximadament 3 hores i quart de marxa efectiva.
Aquesta es la vint-i-setena etapa del GR 92, també conegut com Sender de la Mediterrània, que en el seu recorregut per Catalunya segueix tot el litoral en 31 etapes amb aproximadament 560 kilòmetres en total, des de Portbou fins Ulldecona.
Aquesta etapa comença a Cambrils, al passeig marítim, tot i que nosaltres hem iniciat la caminada a l’estació de tren de la població, on hem arribat amb la línia R16 des de Barcelona.
Comencem anat a buscar el passeig marítim deixant l’estació per l’Avinguda de l’Horta de Santa Maria, avinguda que ens porta directes al passeig que ressegueix la línia de la platja. Nosaltres seguim el passeig a la dreta, passant per les diverses platges de Cambrils, fins arribar a la Riera de Riudecanyes on comença el terme municipal de Mont-roig del Camp. 
El traçat d’aquesta etapa del GR 92 no te cap problema d’orientació, encara que la senyalització específica no es gaire abundant, tan sols cal seguir la primera línia de mar, a estones pels diferents passeigs marítims i d’altres per la mateixa sorra de la platja, fins arribar al Port de l’Hospitalet de l’Infant. 
Una bona alternativa per no haver de trepitjar tanta sorra de platja, que mai es gaire confortable, es caminar per dintre dels molts càmpings que trobem a tocar de la sorra i que no tenen cap tipus de control, tot i que també tindrem que caminar per molts trams de sorra sense alternativa. 
Un cop es passa la zona protegida de l’Estany Salat, el traçat del GR agafa el Passeig Marítim de Miami Platja, que serpentejant amb constants ziga-zagues deixa definitivament la sorra, a excepció d’uns pocs metres a la Platja de Cristall, i ens condueix fins passat el citat Port on arribant al Carrer de Jaume II acaba aquesta etapa.
Nosaltres hem seguit una mica més, pujant a buscar l’estació de tren de l’Hospitalet de l’Infant on podrem agafar tren de tornada (un altre cop línia R16) cap a Barcelona.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada