ACTIVITAT FETA EL DIA 18 DE FEBRER

UNA VOLTA PEL PARC COMARCAL D'OLÈRDOLA 
Des de Canyelles, seguint els PR-C 143 i 143-2









Itinerari “circular" de quasi 4 hores de marxa efectiva.
Ens hem desplaçat des de Barcelona amb cotxe particular, aparcant on iniciem l’excursió, a tocar del Torrent del Pla del Bosc, a la part Oest de Canyelles. 
Deixem ràpidament el poble seguint el traçat del PR-C 143, per la pista asfaltada que puja pel marge esquerra del citat torrent. Aquesta pista ens porta fins les urbanitzacions de la part alta de la població, la Cogullada i Daltmar. Arribant a aquesta última el traçat del PR-C que veníem seguint, i pel que continuarem, coincideix amb el del GR 92.3, que ve del Castell d’Olèrdola.
Sortint de la zona urbanitzada passem molt a prop de la la Penya de l’Escofet (443 m) i a tocar del Puig de l’Àliga (465 m), cim inclòs en el llistat “100 Cims” de la FEEC. Passat aquest cim s’arriba de seguida al Turo de les Tres Partions (433 m) on el traçat del PR-C 143 es separa, seguint direcció Sud, del GR 92.3.
Ara en suau baixada s’arriba al Pla de les Palmeres, punt on deixem el PR-C que veiem seguint, per agafar la variant PR-C 143.2. Aquest traçat, tot ell amb un marcatge prou fàcil de seguir, igual que el PR-C anterior, ens torna carenant amb tendència a anar baixant, després d’un primer tram de pujada, fins el punt de sortida a Canyelles, després d’haver passat molt a prop de l’urbanització les Palmeres i per diferents masos com Cal Simó, Cal Muntaner o Cal Català.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada