ACTIVITAT FETA EL DIA 12 DE FEBRER

PUIG D’EN CAMA (100 CIMS)
Pujada des de La Selva del Camp i seguiment del Camí del Rec 









Itinerari “circular" d’una mica més de 3 hores de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió a l’estació de tren (R14) de La Selva del Camp i creuem la població de Sud-est a Nord-oest, per l’Avinguda de Puig i Ferrer que al arribar a la zona antiga i murallada del poble es converteix en el Carrer Major. 
Ja sortint del poble, passem per d’avant del Hotel La Selva, a la Plaça del Molí Rovellat, on de tornada acabarem l’excursió, i seguim per una pista cimentada que deixem a l’esquerra després de passar pel principi del Camí del Rec, que hem deixat a la dreta i que es per on tornarem.
El sender puja de forma continuada fins arribar a l’ermita de Sant Pere del Puig, on fa un petit “descans” planejant amb una certa tendència a pujar. Després d’aproximadament un kilòmetre ja comencem la darrera pujada per assolir el “100 Cims” de la jornada, el Puig d’en Cama (717 m). al que s’ha arribar sense cap dificultat.
Un cop al cim, desfem el camí de pujada durant uns 500 metres, per seguidament trencar a l’esquerra. La baixada cap al Nord la fem primer per un corriol, que una mica més endavant arriba a una còmoda pista forestal, que ja ens porta fins la Riera de la Selva on trobem el traçat del Camí del Rec.
Seguim aquest senyalitzat Camí a l’esquerra per anar a buscar el seu final, seguint en tot moment la Riera i passant per diversos ponts i passares que donen un aspecte molt interessant al entorn. Després girem cua per tornar cap al poble, passant per la cruïlla per la que havíem arribat i seguint el Camí fins el seu principi, que ja havíem vist de pujada, a la zona del “Diposits”, a tocar del Hotel on pernoctarem, per fer al dia següent un altre caminada des del veí poble de Picamoixons. 

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada