ACTIVITAT FETA EL DIA 07 DE NOVEMBRE

PUJADA ALS CIMS DE ROCALLARGA I PUIG DE LA FORÇA, DES DE TAVERTET
Dos “100 cims” del llistat de la FEEC 
  








Itinerari de doble “d’anada i tornada" d’unes 3,5 hores de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió a la part Sud del poble de Tavertet, a tocar de la zona esportiva. Primer travessem la població direcció Nord-est, passant pel carrer del Castell i del Mig fins arribar a la Plaça Major, per on deixem la vila per començar a pujar de forma suau, però mantinguda, cap el primer “100 cims” de la jornada, el Cim de la Rocallarga.
Durant la primera part del camí transitem per una còmoda pista asfaltada, fins arribar al “Avenc”, antiga masia reconvertida a allotjament rural i centre de reunions, on deixem la pista per iniciar l’últim tram de pujada, sense cap dificultat, cap a la Rocallarga (1.187 m).
Un cop assolit aquest primer cim, punt culminat de la jornada, retornem a Tavertet pel mateix camí que hem seguit de pujada. 
Després de travessar de nou el poble, arribem al punt d’inici i continuem, ara direcció Sud-oest, per una còmoda pista de terra, fins arribar al pal indicador, desviació a l’esquerra, que ens marca el camí cap al Puig de la Força, segons 100 cims del dia, i també ens avisa que es tracta d’un camí “per caminats hàbils”.
Aquesta darrera part d’aproximació a aquest cim es realment una mica “complicada”, ja que el camí passa per la pròpia paret de la cinglera i en alguns punts amb cert nivell de dificultat i risc, especialment si es pateix una mica de vertigen. Finalment, després de passar el Coll del Castell Cornill i una última ascensió més còmoda, s’arriba al Puig de la Força (740 m).
Ara només queda desfer el camí fins a Tavertet i arribar al punt d’inici de la jornada, que també es on acabem la caminada.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada