ACTIVITAT FETA EL DIA 28 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 1 – PORTBOU-EL PORT DE LA SELVA









La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
Iniciem aquesta primera etapa a l’estació de tren, línia R11, de Portbou, i abans d’anar a buscar el traçat del GR 92, sender que seguirem en tota l’etapa, hem passat per la platja de la població pujant també al mirador on està el monument a Walter Benjamin, d’on es te una molt bona panoràmica de tota la Badia de Portbou.
Seguint l’esmentat GR 92, arribarem al Port de la Selva, en concret, acabarem la jornada al hotel Àgora, ja que per la distancia a Barcelona i la limitació de transport públic, farem aquesta etapa i les dos següents de forma consecutiva. 
A excepció de la primera part, entre Portbou i Colera, que transitem per les faldes de la muntanya de Colera, lleugerament allunyats de la costa, tota la resta del camí transcorre resseguint la primera línia de mar, ara per platges, ara pujant petits penya-segats. Passant, entre altres llocs destacables, pel poble de Colera, el Port de Llançà o el Far de s’Arenella.   
Tot just arribant al nucli urbà del Port de la Selva, ens dirigim al carrer Major on s’hi troba l’hotel on pernoctarem per seguir demà amb la següent etapa.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada