ACTIVITAT FETA EL DIA 29 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 2 – EL PORT DE LA SELVA-CADAQUÉS
 








La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
La segona etapa comença al Port de la Selva, en concret a l’hotel Àgora on hem descansat de la jornada anterior, ja que per la distancia a Barcelona i la limitació de transport públic, farem les tres primeres etapes de la Travessa de forma consecutiva, acabant aquesta segona a Cadaqués, al hotel anomenat l’Hostalet de Cadaqués. 
El traçat del GR 92 fins Cadaqués ens faria anar totalment per la part interior del Cap de Creus, sense arribar a la costa, per això hem planejat no seguir el GR de “referencia” i canviar-lo pel primer/últim tram del GR 11, el que travessa els pirineus de “mar a mar”, que ens portarà fins el Cap de Creus y seguirem l’abrupta costa fins el poble de Cadaqués. 
Inicialment l’etapa d’avui ens fa travessar el Port de la Selva, per continuar seguidament cap al Est, fins arribar al Cap de Creus, on, després de passar pel Far, hem baixat fins a tocar de l’aigua on es troba el punt d’inici/final de la Ruta Transpirinenca. A continuació hem anat seguint la costa, més o menys d’a prop, fins arribar a Port Lligat i finalment al poble de Cadaqués on es troba l’Hostalet de Cadaqués, punt final de la caminada d’avui, on descansarem per continuar demà amb la tercera etapa de la Travessa.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada