ACTIVITAT FETA EL DIA 30 DE MAIG

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 3 – CADAQUÉS-ROSES 

 







La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
Tercera etapa de la Travessa de la Costa Brava, que comencem a Cadaqués, Hotel l’Hostalet de Cadaqués, i acabarem a Roses, estació d’autobusos de la població.
En l’etapa d’avui, recuperem el traçat del GR 92, que inicialment ens porta, una mica allunyats de la primera línia de mar, a salvar la Punta Falconera, fins arribar a la Cala Jóncols per després salvar el Cap Norfeu pel Coll del Canadell, i a partir d’aquí seguir per la mateixa costa, passant, entre altres espectaculars indrets, per la Cala Calitjàs, Cala Montjoi, Cala Rostella, Punta Falconera o el far de Roses a la Punta de la Bateria, ja a prop del poble.  
Després, ja entrant al poble, passem pel Port de Roses i a continuació per la Platja de la Punta, primera part de la llarga platja que conforma la Badia de Roses. Finalment arribem al Espigó i agafem el carrer que tot just comença davant, Riera de Ginjolers, que ens porta directament a l’estació d’autobusos on agafarem el Bus fins a Figueres, per seguir amb tren, línia R11, fins a Barcelona, després d’haver fet aquestes tres primeres etapes de la Travessa seguides, per la distancia a Barcelona i la limitació de transport públic.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada