ACTIVITAT FETA EL DIA 24 D'ABRIL

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 9 – PALAMÓS-SANT FELIU DE GUÍXOLS









La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
Aquesta etapa transcorre entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols, seguint en tot moment el traçat del GR 92. Comencem a l’Avinguda de l’Onze de Setembre, a tocar de la parada dels autobusos de la SARFA (Plaça Catalunya) i també acabarem a l’estació de Sant Feliu. 
Inicialment agafem pel passeig paral·lel a la platja, direcció Sud i el traçat continua en tot moment seguint la costa fins arribar a la zona de la Torre Valentina on s’agafa el Camí de ronda, que pràcticament ens porta fins al començament de la llarga platja de Platja d’Aro.
Un cop a Platja d’Aro seguim pel passeig que va vorejant la sorra fins la riera del Ridaura, que ens barra el pas i ens fa anar a buscar l’antiga carretera “C-253” que ens permet salvar aquesta riera i també el port interior conegut com Port d’Aro.
Passat el Port, la Ruta torna a ran de mar i ja no deixa la costa fins arribar a Sant Feliu de Guíxols, després d’haver passat per Sagaró.  
Finalment, un cop travessada la Platja de Sant Feliu, girem a la dreta i seguint uns centenars de metres direcció Nord-oest s’arriba a l’estació d’autobusos de la població, al Carrer del Enamorats, abans de la rotonda amb el Carrer del Doctor Rovira.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada