ACTIVITAT FETA EL DIA 17 D'ABRIL

TRAVESSA DE LA COSTA BRAVA
Etapa 8 - BEGUR-PALAMÓS











La Travessa de la Costa Brava es una ruta que segueix bàsicament el traçat del GR 92, tot i que alguns trams has estat modificats i es deixa el traçat de GR per transitar per paratges, especialment platges o cales, pels que la ruta “oficial” no hi passa.
La Travessa creua la Costa Brava de Nord a Sud, començant a Portbou, a l’Alt Empordà i finalitza a Blanes, a la comarca de la Selva, després de caminar, en onze jornades, més de 220 km. 
La vuitena etapa transcorre des de la parada de bus de Begur fins la de Palamós, i hem deixat el traçat del GR 92 passat Calella de Palafrugell fins retrobar-lo a la platja Castell, el que ens a permès visitar una sèrie de cales per las que el GR no hi passa.
En aquesta etapa, un cop a Begur, la Travessa s’encamina cap a Tamariu sense apropar-se al mar, bordejant el Montcal per la banda Oest, per seguidament entrar a Tamariu per la urbanització Aigua Xelida.  
Després de Tamariu, ara sí a la vora del mar, el traçat ens porta al Cap de Sant Sebastià, passant pel costat del seu far, per a continuació arribar a Llafranc i seguidament a Calella de Palafrugell,, fins la seva última cala, el Golfet.
Aquí el GR s’allunya una mica de la primera línia de mar, però de seguida el traçat de la Travessa el deixa per baixar nou a ran de platja, a la alçada de la Cala del Crit, per continuar ja fins el final resseguint la costa, passant, entre altres llocs ressenyables, per la Platja de Castell, la Platja de la Fosca, el Cap Gros i finalment per davant de la Marina de Palamós, just abans d’entrar en la població i arribar al punt final de l’etapa, a l’avinguda de l’Onze de Setembre, a tocar de la Plaça de Catalunya.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada