ACTIVITAT FETA EL DIA 21 DE GENER

DOS “100 CIMS” DES DE BONASTRE
Pujada al Puig de Sant Antoni i a La Mola 









Itinerari “circular doble" d’una mica més de 4 hores de marxa efectiva.
Ens desplacem amb cotxe des de Barcelona, deixant-lo a la zona d’aparcament que trobem a tocar d’església del poble. L’excursió serà de doble volta, primer cap al Nord per anar al Puig de Sant Antoni i després de  tornar a la població, anirem cap el Sud per fer el segon “Cim” de la jornada (La Mola). 
Comencem a caminar travessant el poble i sortint pel Camí Vell d’Albinyana, seguint per la pista asfaltada quasi un kilòmetre, per a continuació començar a pujar de forma més significativa per una pista que va paral·lela al recorregut d’un gasoducte. Més endavant la pista fa un gir a l’esquerra per de seguida enfilar cap al primer “100 Cims” de la jornada, el Puig de Sant Antoni (409 m), que queda a la nostra dreta.
Un cop fet el cim, tornem cap a Bonastre seguint inicialment el mateix camí de pujada per, passat un kilòmetre, girar a la dreta seguint unes senyals que de forma fàcil ens tornen al poble.
Arribats de nou a la zona d’aparcament, seguim ara direcció Sud, sortint de la població seguint  uns pocs metres per la carretera de Roda de Berà, deixant-la cap a la dreta per travessa el Torrent d’Aguilera primer i després la riera que baixa directe des de La Mola, tot i que nosaltres arribarem al cim fent un llarg gir, inicialment direcció Sud, seguint l’antic traçat del GR 92, per seguidament girar direcció Nord fins assolir el segon “100 Cims” del dia, La Mola (317 m). La baixada la fem per la vessant Nord que ens porta de forma còmoda i fàcil fins al punt d’inici a Bonastre. 

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada