ACTIVITAT FETA EL DIA 05 DE DESEMBRE

UNA VOLTA PEL GIRONÈS, PUJANT DOS “100 CIMS”
Pujada al Montigalar i als Àngels, dos 100 cims del llistat de la FEEC 









Itinerari “circular" d’unes 4,5 hores de marxa efectiva.
Iniciem l’excursió a la cruïlla de la carretera GIV-6703 (Girona-Madremanya) amb el Camí de la Colònia Vinyoles a la Mare de Deu dels Àngels, passat el kilòmetre 9 de la esmentada carretera. 
Comencem a caminar pel camí a la Colònia”, còmoda pista de terra que ens portarà a la carretera GIV-6641, de Quart fins a Montnegre.
Un cop a la carretera, la seguim durant una mica més d’un kilòmetre direcció Est, fins que, abans del punt quilomètric 9, la deixem cap a l’esquerra per, després d’una persistent pujada, arribar de seguida al primer “100 cims” de la jornada, el Montigalar (467 m).
Baixem del cim retrocedint uns passos i agafant un corriol direcció Nord, que ens porta fins un altre pista que seguirem a la dreta, fins arribar a un trencall a l’esquerra, on deixem momentàniament la pista per seguir el trencall fins arribar al “Balcó de les Bruixes”, fàcil promontori rocallós amb excel·lents vistes, si la boira ho permet, des de la costa fins el Pirineu.
Seguidament tornem a la pista i, desprès de diverses giravoltes i de travessar un parell de petites rieres, comencem a pujar direcció Nord. Aquesta pujada, en alguns trams força costeruda, ja ens portarà fins la carretera on a la dreta trobem el suau camí que puja fins al Santuari de la Mare de Deu dels Àngels, on trobem el segon “100 cims” del dia, els Àngels (485 m), també conegut com Puig Alt. Es dona la curiositat que en aquest Santuari es on es van casar Dalí i Gala l’any 1958.
Desprès d’assolir el segon objectiu de la travessa, tornem a la carretera, desfent el camí que ens a dut fins el Santuari, i continuant per un sender més o menys paral·lel a la carretera, arribem al final del recorregut previst, on havíem deixat el cotxe al inici de la caminada.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada