ACTIVITAT FETA EL DIA 23 DE GENER

SENDER DE SANTES CREUS
Una petita volta per l’Alt Camp, seguint el PR-C 8

 







Itinerari “circular" d’una mica menys de 4 hores de marxa efectiva.
Comencem la ruta a l’aparcament just davant de l’entrada del Monestir, seguint inicialment la carretera de Pontons, per deixar-la abans del primer kilòmetre cap l’esquerra.
Al poc, s’arriba a la cruïlla on comença la “volta”, fins ara se segueix el mateix camí que es seguirà a la tornada. En la desviació s’agafa inicialment cap a l’esquerra, arribant primer al veïnat de les Pobles i, després de travessar el barranc de Mas d’en Prat, al mas del Miracle, actualment abandonat.
Seguint el camí, es passa per Santa Maria de l’Albà, ermita que trobem a l’entrada del nucli de població de l’Albà, població que la ruta travessa de Est a Oest, per arribar a Masbarrat, seguidament a Mas Rubio i finalment, vorejant camps de raïm, s’arriba a la cruïlla on ha començat la “volta”.
Des de aquí, tan sols queda desfer el camí inicial i en pocs minuts arribem al punt de sortida davant del Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus, l´únic monestir de las “Ruta del Cister” que actualment no te vida monàstica.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada