ACTIVITAT PROGRAMADA PER FEBRER I MARÇ

2º TRAVESSA “FOTOGRÀFICA” DE LA COSTA BRAVA
De Portbou a Blanes en 11 jornades
  









Itinerari "lineal", especialment dissenyat per poder aconseguir un esplèndid conjunt d’imatges fotogràfiques que permeti a cada participant de la travessa, de forma individual o en equip, crear i autoeditar el seu propi llibre, 100% personalitzat.
Tota la travessa es farà en 11 jornades, distribuïdes en 7 setmanes, segons s’indica en el resum del detall de les etapes, que podeu demanar contactant al mail “senders.i.mes@gmail.com”. Evidentment la travessa també està oberta a aquells que només puguin participar en alguns dels trams previstos, tot i que en aquest cas la possible autoedició del llibre final quedarà, llògicament, limitada.
Iniciarem aquesta Travessa de la Costa Brava a l’estació de ferrocarril, línea R11, de Portbou, i acabarem a l’estació de tren de Blanes, línea R1, després d’haver recorregut més de 228 km, visitant els paratges més espectaculars de la, ja per si espectacular, Costa Brava.

Els participants en tota la travessa rebran, dies abans del inici, el curs: “CURSO DE FOTOGRAFÍA DIGITAL - NIVEL INICIAL COMPLETO Y BÁSICO DE FOTOGRAFÍA DE PAISAJE”, que ens podrà ajudar a optimitzar els recursos dels nostres equips de fotografia. Un cop finalitzada la ruta, també s’impartirà el curs basic del programa “lliure” per maquetació Scribus: “CURSO BÁSICO PARA MAQUETACIÓN CON SCRIBUS”, amb el que podrem crear i posteriorment autoeditar amb facilitat el nostre llibre d’imatges de la travessa. Ambdós cursos s’impartiran a Barcelona, en jornades de 3 hores, i els assistents rebran tota la documentació en “CD”.

Per a més detalls contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada