ACTIVITAT PROGRAMADA PEL DIA 18 DE GENER (Canvi d'activitat)

DE SANT CELONI A CANET DE MAR
GR 5 – Etapa 10









Itinerari “lineal" de aproximadament 7 hores de marxa efectiva.
Iniciarem l’excursió a la estació de tren de Sant Celoni, per anar a buscar el traçat del GR 5 que seguirem durant tota la ruta.
Després de creuar la població de Sant Celoni en direcció Nord-est fins arribar a la riera de Pertegas, on trobarem el traçat del GR 5, iniciarem la pujada cap a Coll de Basses, punt on el camí canvia de vessant. Durant la pujada podrem deixar el traçat “pur” del GR 5, ja que transcorre per pistes massa “automobilístiques”, fins tornar a trobar-lo una mica abans de arribar a Sant Martí de Montnegre en ple Parc del Montnegre i el Corredor.
Un cop passat l’esmentat Coll de Basses, entre el turó d’en Vives al Oest i el turó Gros al Est, començarem la davallada cap a Sant Iscle de Vallalta, arribant primer a l’ermita de la Salut.
Des de aquesta població, per arribar a Canet de Mar tan sols quedarà superar el turó Roig i finalment l’alt de Pedracastell.
La travessa ens permetrà gaudir de boniques vistes sobre el litoral del Maresme, de la serralada Prelitoral i del macis del Montseny.

Per a més detalls contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada