ACTIVITAT FETA EL DIA 07 DE FEBRER

GR 92 - CATALUNYA - 23a I 24a ETAPA
De Vilanova i la Geltrú a Calafell i de Calafell a Torredembarra
  








Itinerari “lineal" d´una mica menys de 6 hores de marxa efectiva.
En aquets cas hem ajuntat en una sola travessa dues etapes del GR 92, la vint-i-tresena i la vint-i-quatrena, anant de Vilanova i la Geltrú a Calafell i de Calafell a Torredembarra.
El recorregut comença en la confluència del passeig Marítim amb la Rambla, tot i que hem iniciat la ruta a l’estació del tren, a no gaire més d’un kilòmetre del punt d’inici del tram.
El recorregut d’aquesta etapa transcorre en la seva totalitat paral·lel a la primera línia de mar, majoritàriament pels “passeigs marítims”  dels diferents nuclis de població  per les que anem passant: Vilanova, Cubelles, Cunit, Segur de Calafell, Calafell, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs, Barà i finalment Torredembarra.
Tan sols es deixa de trepitjar “passeig marítim” a l’alçada de la Punta de Santa Llúcia, just a l’acabar Vilanova i la Geltrú, a l'agafar el "Camí de Ronda" passat la zona del "Roc de Sant Gaietà" i per passar per algunes platges, com la de Barà o la dels Muntanyans, aquesta última ja molt a prop del final de l’etapa a Torredembarra, que de fet acaba al pàrquing del “Espai Natural Protegit” conegut amb el mateix nom de “els Muntanyans”.
Des del punt d’acabament, anem a agafar el tren de tornada a l’estació del poble que queda a una mica més d’un kilòmetre.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)  
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada