ACTIVITAT PROGRAMADA PELS DIES DEL 16 AL 21 DE JUNY

CARROS DE FOC
Una volta sense preses pels refugis del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici









Itinerari "circular" de aproximadament 79 km, que farem “sense preses” en 6 etapes (5 nits), amb un temps de marxa efectiva que estarà aproximadament entre les 33 i les 40 hores en total.
Es tracta d’una ruta que, amb més de 4.000 m. de desnivell positiu acumulat, uneix els 9 refugis del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la travessa discorre en la seva totalitat per un terreny d'alta muntanya, on es barregen els blocs de granit, pedreres i camins. Les pernoctacions, esmorzars i sopars es faran en 5 dels 9 refugis, en aquest refugis també ens prepararan el pertinent “picnic” per dinar.
Els refugis es troben a una alçada entre els 1.900 m. i 2.400 m, i l'alçada mitjana de la travessa és de 2.400 m, sent el punt més elevat el Collet de Contraix de 2.748 m.
La participació en la ruta inclou un curs de fotografia digital (CURSO DE FOTOGRAFÍA DIGITAL - NIVEL INICIAL COMPLETO Y BÁSICO DE FOTOGRAFÍA DE PAISAJE) i un altre de maquetació (CURSO BÁSICO PARA MAQUETACIÓN CON SCRIBUS) que ens ajudaran, en el cas que sigui del nostre interès, a optimitzar el recursos del nostre equip fotogràfic i posteriorment realitzar i publicar un llibre amb les fotos aconseguides.

Per a més detalls contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada