ACTIVITAT FETA EL DIA 24 DE MARÇ

RUTA DELS TRES MONESTIRS (CURTA)
De Sant Cugat a Montserrat (sense pujar a la Mola)









Itinerari “lineal" d’aproximadament 48,5 km, que hem fet en deu hores de marxa efectiva.
Aquest any 2019 ha estat l’edició XVI de la RUTA DELS TRES MONESTIRS, que amb periodicitat biennal organitzen diverses entitats excursionistes del Vallès Occidental. 
Es tracta d’una travessa que sortint del Monestir de Sant Cugat arriba al de Montserrat passant pel de Sant Llorenç del Munt a la Mola, tot i que enguany hi havia una opció de fer la Ruta “curta”, sense pujar a la Mola, que es la que nosaltres hem fet.  
El recorregut complet, que en la versió curta hem tingut un desnivell de 2.695 m (1.640+ i 1.055-), es el següent:
MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS,  plaça Octavià, C/ Major, pont sobre l’autopista, coll de Can Camps, coll de Can Viver, coll de la Creueta, coll del Pujol Blanc, barri de Can Parellada, Can Torrella del Mas, cementiri de Terrassa, barris de Torre-sana, la Grípia, Can Montllor i Sant Llorenç, ermita de Santa Magdalena del Puigbarral, Matadepera, (desviament pel camí de la Riera de les Arenes), torre de l’Àngel, coll de la Riba, torrota de l’Obac, Casa Nova de l’Obac, alzina Teresa, les Vendranes, Can Lleonard, coll de la Torrota de Vacarisses, Vacarisses, cementiri, estació RENFE de Vacarisses, Hostal del Palà, Hostal de la Creu de la Guardiola, el Llobregat, Monistrol de Montserrat, la Font Gran, la Bestorre, camí dels Pelegrins, MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT.
Ha estat una experiència molt positiva, amb una organització impecable, amb unes atencions i avituallaments a cada control més que bons, i en el nostre cas ha sigut la distancia més llarga recorreguda en un jornada.
La tornada l’hem pogut fer sense cap problema amb els autocars que l’organització, prèvia reserva, posava pels participants.

Per conèixer els detalls de les sortides programades, contactar via mail (senders.i.mes@gmail.com)
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada